23

Jan
2017

JUBILEUM EDITIE HAF 17 JUNI 2017 WORDT SPECIAAL!

Posted By : Admin/ 932

De kogel is door de kerk. Het Allermooiste Feestje bestaat 5 jaar en gaat het groots aanpakken! Reden voor een feestje! Voor deze editie is er een toepasselijke datum geprikt, namelijk 17 juni 2017. Zet deze datum vast in je agenda.

In vijf jaar tijd zijn we als evenement ontzettend gegroeid en hebben we buiten verwachting veel steun gehad van een grote harde kern van feestgangers en loyale bezoekers. Heel erg bedankt! Dat willen we terugbetalen door een nog beter feest neer te zetten dit jaar.

Én.. Er zal daarom binnenkort een speciale voorverkoop actie komen, zodat jullie voor een spotprijsje aanwezig zijn op HAF 2017. Deze zomer wordt het nóg groter, nóg drukker en een nóg grotere party dan voorgaande jaren op het strand van Sibculo.

HAF
Administrator