06

Feb
2017

TALENT GEZOCHT! HAF 2017 GEEFT JOU DE KANS!

Posted By : Admin/ 835

Zit je in een band of ben je DJ? Ken je een talentvol persoon of muzikale groep? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou! De afgelopen 5 jaar hebben wij talent een podium gegeven om zich te ontwikkelen en zich bekend te maken onder breed publiek. Zie je het zitten om op 17 juni tijdens Het Allermooiste Feestje op te treden? Reageer dan via onderstaande mailadres of tag de personen in dit bericht.

Inzendingen kunnen gemaild worden naar Danny@vbvevents.nl, met de volgende informatie:
– Een omschrijving van jou/jullie als artiest met motivatie waarom we jou zouden moeten kiezen. (graag zien we jouw; artiestennaam, echte naam, leeftijd, woonplaats, genre(s) en evt. andere aanvullingen.
– DJ’s: Een mixtape van +/- 30 minuten. Genre’s: House, Techno, Eclectic, Urban, EDM & Hardere stijlen; Hardstyle, Raw & Hardcore. We staan ook open voor Freestyle.
Bands: Opnames van 3 a 4 nummers of stukje live-opname van een setlist.
*Afwijken mag, maar er moet een duidelijke indicatie van jou als artiest te horen zijn.
Word jij hét talent op Het Allermooiste Feestje 2017? Let us know!

HAF
Administrator