Over ons

Wie zijn we en het ontstaan van Het Allermooiste Feestje.

 

Het begin

De organisatie van o.a. Het Allermooiste Feestje zijn 5 vrienden die destijds (en nog gedeeltelijk) als studenten zijn begonnen met het organiseren van feestjes en evenementen. De groep bestaat van oorsprong uit een dynamisch 5-tal met kwaliteiten op het gebied van bijv.; processen, vormgeving, tekstschrijven, creativiteit en transport. Aangevuld door vrienden en vrijwilligers!

 

Zo zijn ze begonnen met vrijwilligerswerk voor de lokale gemeenschap, waarbij er vanuit de voetbal iets werd georganiseerd voor de jonge jeugd in Sibculo. Niet veel later zou er een feestje voor een kleine 100 vrienden (van vrienden) georganiseerd worden op een grasveld ergens achteraf.

 

Het ontstaan van HAF

Het Allermooiste Feestje is ontstaan uit het feit dat er bijzonder weinig te doen is/was in de lokale omgeving qua activiteiten en evenementen. Dit werd met enige regelmaat besproken in de community en ook het traditionele bouwvakfeest in Sibculo was in die periode aan zijn einde gekomen.

 

Dus besloten de jongens van VBV Events iets te gaan bedenken. Echter wel iets wat in hun eigen straatje zou gaan passen en dat moest een festival gaan worden dat voor iedereen een geweldig leuk feest zou zijn, namelijk: Het Allermooiste Feestje!

 

Wat is Het Allermooiste Feestje eigenlijk?

Het Allermooiste Feestje is een concept ontstaan uit de wensen van de organisatie, maar ook vooral uit de wensen uit de omgeving. Een semigroot evenement met 2000+ bezoekers gelegen aan het mooie buitengebied van Sibculo, ‘De Spartelvijver’. De muziekstijlen variëren van House, EDM, Feestmuziek/Après-ski, Dance, (Rock)bands, Hardstyle en Hardcore verdeeld over verschillende podia.

 

Hoe vorm je een evenement zoals Het Allermooiste Feestje?

Dat doe je niet even op een zondagmiddag. Daar werken wij nog steeds hard aan met elkaar. Na bijna 5 jaren hebben we veel ervaring opgedaan en hebben wij dingen enorm goed zien gaan en dingen slecht zien gaan. De goede dingen neem je mee en de minder goede dingen probeer je te verbeteren gaande weg. HAF is door de jaren heen enorm gegroeid en als je dan ziet wat dat te weeg brengt in de gemeenschap, dan is dat geweldig voor ons.

 

Vrijwilligers

Om zoiets in de benen te krijgen en, nog belangrijker, in de benen te houden ben je afhankelijk van je vrijwilligers. Zonder hen is het feest praktisch niet te realiseren. Van timmermannen, tot hekkensjouwers en de vrouwelijke invloeden die het feestje gezellig en aangekleed maken. HAF heeft een trouwe achterban en daar zijn we ontzettend trots op!